Elinor

En blogg om mitt liv
Allmänt | Inredning

Bokat möte inför husbygge

November 12, 2016
anebyhusgruppen

anebyhusgruppen

Ända sedan the sims kom ut har jag drömt om att bygga hus. När jag var liten så kunde jag sitta framför datorn i timmar och välja tapeter, golv och fönster. Det är mycket med the sims som jag önskar var verklighet än idag – till exempel pengafusket som gjorde att man fick oändligt med pengar så att man inte begränsades vid sitt husbygge. Det är ett tag sedan jag skrev att jag skulle flytta hemifrån och nu känner jag att jag börjar bli redo för nästa steg – nämligen husbygget.

I lite äldre ålder slogs jag av verkligheten – livet är inte alls som i datorspelet. Min husdröm kändes väldigt långt borta och jag insåg att ett hus inte byggs på några timmar. Inte heller har jag en obegränsad budget. Men så berättade en vän för mig om Anebyhusgruppen som omfattar tre hustillverkare som tillverkar sina hus i Smålands idylliska skog. Drömmen om att bygga hus kröp genast lite närmare och sedan dess har jag inte kunnat släppa tanken.

Husen från Anebyhusgruppen är inte bara svensktillverkade, de bygger dessutom hus som min plånbok klarar av. Man behöver helt enkelt inte vara läkare, bankman eller egen företagare för att ha råd att bygga hus. Det är klart att det inte är som i sims-världen där man bara kan välja och vraka utan begränsningar, men det finns helt klart utrymme för valmöjligheter även ekonomiskt.

Så jag har faktiskt börjat tittat på tomter nu och bokat in ett möte med Anebyhus och det ska bli så spännande att börja det här projektet. Jag har ju gått på husvisningar i över ett år snart, men inte fått någon feeling. Om jag bygger mitt eget hus så vet jag att det kommer bli ett hus jag aldrig vill flytta ifrån eller tröttna på. Det här ska bli så spännande!

Bilden är lånad från anebyhusgruppen.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *