Elinor

En blogg om mitt liv
Allmänt

Flyttar hemifrån

March 25, 2014

Wiiiiii, det är äntligen dags för mig att flytta hemifrån! Ska bli så skoj! Jag har länge letat lägenhet i Jönköping men inte hittat någon men nu äntligen verkar det bli dags.

Det är jättesvårt att hitta en lägenhet i Jönköping kanske inte lika svårt som i storstäderna men väldigt svårt i alla fall. Det finns nämligen inget riktigt kösystem utan man får ringa varje månad och se om de har något som passar. Och nu har jag fått en lägenhet i alla fall. Flyttar in om tre månader och ska bli så skoj!

Återkommer snart med mer bilder och ska snart börja shoppa möbler!

Tråkigt att HV åkte ur kvartsfinalen men nästa år lovar jag er att vi kommer ta Guldet. Heja!

hv 2

UPDATE: Vet ni hur det gick för mig att flytta hemifrån? Det gick hur bra som helst. Jag hittade jättebra tips på nätet, om vad man skulle tänka på och så vidare. Visste ni till exempel att det inte är säkert att man får duscha efter kl 22,00? Hur sjukt är inte det. Det finns så himla mycket man måste ha koll på! Men nu har jag inte bara en hemförsäkring, jag har en bilförsäkrning på min Polo också! Förresten, det blev inget SM-guld för HV. Men i år har jag på känn att guldet kommer hem till “Kinnarps” igen. Puss på er!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *