Elinor

En blogg om mitt liv
Resor | Slider

Min helg i New York

October 2, 2016

Jag och min syster tyckte att livet kändes allmänt jobbigt och behövde en paus. Set börjar bli både mörkt och kallt på morgnarna ochdet är långt kvar till semestertider. Vi bestämde oss därför ganska impulsivt att dra till New York i fyra dagar för att bryta av vardagen, äta god mat och shoppa. Det var verkligen välbehövligt och vi har haft så kul! New York är verkligen en helt fantastisk stad och det hade varit en dröm att ha en av de stora lägenheterna som man ser Fredrik Eklund säljer på Manhattan. Wow! När man tänker på det så känner jag verkligen hur annorlunda livet hade kunnat se ut. På gott och ont såklart.

Två tips som jag har till alla er som planerar en resa till NY är (1) Bra skor. Så tråkigt tips egentligen eftersom det känns som alla säger detta, men det är verkligen sant. Man förvånas över hur mycket man går och man får helt enkelt välja bekvämlighet över fashion. (Aj, det gör ont i mitt modehjärta att säga). (2) Planera dagen. Vi hade ganska kort tid i NY och det finns mycket att se. Därför så hade vi kollat upp lite olika ställen och aktiviteter innan vi åkte för att se till att vi prickade av allting. Sen fördelade vi det jämt på de dagarna vi skulle vara där. Inser nu att båda dessa tips är viktiga om man åker till en ny stad.

 

Bland annat besökte vi ett Café som var helt rosa!

Vi åt helt sjuka milkshakes på Black Tap Burgers

Och självklart så shoppade vi billigt i Soho!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *