Elinor

En blogg om mitt liv
Allmänt

Nu får det vara nog

September 15, 2017
Bråvalla

Det sker alldeles för mycket brott mot unga kvinnor i Sverige. Allt från misshandel till våldtäkt. Det är faktiskt inte okej! Inte någonstans. Det gör mig så himla upprörd, och ni som känner mig vet att det krävs mycket för att nå dit. Jag blir väldigt sällan arg, men den här fruktansvärda utvecklingen gör mig skogstokig. Dessutom väldigt rädd.

Det är inte längesen Bråvalla-festivalen gick ut med att de lägger ner till följd av alla sexuella övergrepp som skett de senaste åren. Fy fan alltså. Att jag som tjej inte ens ska få gå och dansa till min favoritmusik utan att bli utsatt för sexuella övergrepp och våldtäkter.

Skäms!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *