Elinor

En blogg om mitt liv
Resor

Två veckor i Kroatien

July 19, 2017

Har inte uppdaterat bloggen på ett bra tag (förlåt). Men jag har faktiskt varit utomlands och jag bestämde mig för att lämna datorn hemma. Jag behövde bara ta det lugnt och skönt ett tag. Men nu är jag tillbaka igen. Har haft en så härlig semester i Kroatien med mycket sol, bad och drinkar. Vi var i en liten ort som heter Tucepi och det är inte så mycket skandinavier där. Så himla fint, en dag hyrde vi en liten båt (typ en flotte med motor) och bara åkte ut på havet och njöt. Det var absolut det bästa med hela semestern. Här är lite bilder.

Utsikt från vårt hotell som låg precis vid havet.

En söt liten tant vid det blå havet.

Mina sommarben.

Vid hamnen

Åt en god fisk carpaccio en kväll. Fantastiskt god mat i Kroatien för övrigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *