Elinor

En blogg om mitt liv
Inredning

Senaste steget för mitt hus – Nya garderober

October 3, 2017
hem

Mode och inredning är väldigt personligt. Det representerar vem du är som person och vad du gillar. Just därför älskar jag det. Det var nu ett tag sedan jag skrev om inredning och tänkte därför nu göra det igen. Det var ungefär ett år sedan då jag berättade om min husdröm, den har inte förändrats. Jag ska presentera det senaste steget i min resa för ett perfekt hus.

Perfekta garderober

Tyvärr så är det ofta svårt att hitta rätt inredning och möbler för ditt hus. Jag var länge rädd att jag skulle behöva välja en garderob som jag inte var helt nöjd med. Tacksamt nog blev jag rekommenderad Mirro Garderobsguide för att kunna skapa den perfekta garderoben för just mig. Att använda en garderobsguide var annorlunda. Jag förväntade mig helt ärligt att det inte skulle fungera bra men den var lätt att använda och jag är helt nöjd med mina val. Rekommenderas!

Mitt husbygge och nu inredning har varit en långsam process. Många av mina nära och kära har ifrågasatt mina val när jag tar så lång tid på mig. Däremot tror jag att ni läsare som också älskar mode och design förstår hur viktigt det är att hitta det perfekta för dig. Jag erkänner att det har stundtals varit jobbigt att inte ha huset helt färdigt. Däremot är det en helt sjukt underbar känsla varje gång du hittar en inredning som du älskar och du kommer ett steg närmare perfektion.

Jag är fortfarande inte helt färdig med min sovrum, det ska fortfarande hittas en säng, nattduksbord och lite fönsterinredning innan jag är helt nöjd. Tack vare garderobsguiden är jag däremot nu ett steg närmare perfektion. Om någon av ni läsare har en rekommendation om en service för inredning som är liknande till garderobsguiden för ni gärna rekommendera det till mig. Jag fortsätter min jakt efter ett perfekt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *