Elinor

En blogg om mitt liv
Inredning

Älskar Lexingtons produkter i min lägenhet!

October 22, 2015

Sveriges skönaste märke måste vara Lexington. Vem har inte virat in sig i en handduk från Lexington efter en varm dusch en kall morgon i januari och njutit av dess mjukhet och värme? Det är möjligtvis så att handdukarna är de produkter som Lexington har som bästsäljare, och de produkter som kunder gillar mest. Men tro mig när jag säger att deras morgonrockar inte är att leka med heller. De är som att klä på sig en handduk från Lexington och sedan bära runt på den. Oerhört sköna och mjuka. Effekten av att klä sig i en sådan är att man faller ned i en mysig rytm, det är inget att bära om man vill få någonting gjort utan ska enbart användas för slöa dagar. Precis som med handdukarna från Lexington finns dessa i många olika färger och storlekar. Många badrum har handdukar men ännu inte har lika många fångat upp morgonrockarna. Detta behöver ändras.

Lexington

Lexington har haft en stil som är inspirerad av östkusten i USA. Stilen kallas ofta för New England och passar perfekt in i de svenska hemmen. Men även om märket är svenskt så säljs numera deras produkter i ungefär 20 länder. Många vill fånga den stiliga svenskens mode. Prisklassen kan tyckas vara relativt hög men kvaliteten man får för priset är mycket rimligt.

Lexington är ett märke som främst sysslat med produkter för svenska hem. Framförallt är det då handdukar och morgonrockar som gäller, men också sängöverdrag och andra produkter gjorda av tyg. På senare tid har de dock tagit klivet in i klädbranschen. Hur detta ska gå får vi se framöver men det är oerhört spännande. Kommer Lexington att kunna göra sina kläder lika bekväma som deras andra produkter? Jag vet att jag kommer att testa deras kläder också i alla fall, jag har förhoppningen om att det kommer vara ett kap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *