Elinor

En blogg om mitt liv
Allmänt

Drömmar

March 11, 2015

Som tjej så har man självklart fantiserat om hur en bröllop ska se ut. Ska det vara ett klassiskt kyrkobröllop i en kyrka som ändå är en fin inramning, ska det vara ute på stranden, eller kanske på någon annan fin plats. Det är inte lätt att välja, och det är väl ett tag tills det är dags att ta ett beslut om det, men drömma går ju.

I somras var jag på en mycket trevlig bröllopsfest där paret redan hade gift sig i smyg men ordnat en bröllopsfest ute på landet. Det var riktigt häftigt. Vi satt under ett partytält som de hyrt och åt gott. Det var en fantastisk kväll och framåt småtimmarna så drog vi ner sidorna på tälten och satt där inne med filtar och umgicks.

Kanske det skulle vara något, hyra ett partytält och sedan bjuda in folk för en stor fest, lite mer avslappnat. Aja, vi får se vad som händer, det dröjer nog som sagt några år till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *