Elinor

En blogg om mitt liv
Mat

Solgar – helt klart värt att testa!

October 2, 2014

2531-3-solgar 2

 

Solgar är namnet på det som räddat mig. Jag har länge haft problem med mat. Inte i sådan skala att det blivit farligt, men i sådan skala att jag haft sämre energi och dålig matlust oftare än vad jag borde ha haft. Dessutom har jag alltid älskat att träna och i och med träning behövs givetvis mer energi, det vill säga att man äter mer mat. Det räcker ju dock inte med att man bara äter mer mat, utan det behöver ju vara bra mat också. Rätt mat, med rätt innehåll och näringsvärden.

Detta var helt omöjligt för mig att hålla uppe. Jag åt helt enkelt dåligt och fick inte i mig tillräckligt av de vitaminer, näringsämnen och andra byggstenar kroppen behöver.

Jag sökte mig fram på nätet och hamnade tillslut på Pigga butiken. Där läste jag om Solgar, vad det var för något, vad det gjorde, för vilka det passade och i vilka sammanhang man skulle ta det. Det lät som att det passade mig perfekt, och jag köpte mig en burk. Efter att ha testat någon vecka kände jag genast skillnad. Det jag inte fick i mig genom mat kunde jag ersätta med dessa produkter från Solgar.

Det är viktigt att prata om dock, att dessa produkter aldrig får ersätta mat fullt ut. Det är inte alls bra och det kommer man inte få ut något positivt ifrån. Men att kombinera Solgar med vanlig mat är perfekt! Det bästa med Solgar var att när jag använt mig av det ett tag fick jag mer energi, kunde träna bättre och fick tillbaka lite starkare matlust. Allting gick som smort.

Jag rekommenderar starkt Solgar till alla som behöver något slags kosttillskott i vardagen. Solgar har fungerat perfekt för mig och jag kommer inte sluta att använda det. Jag tror att det kommer att fungera minst lika bra för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *