Elinor

En blogg om mitt liv
Allmänt

Hösten har verkligen startat!

September 9, 2014

Oj, det är nästan en månad sen jag senaste bloggade nu! Tiden bara flyger när man har mycket på gång och tyvärr har jag inte hunnit skriva av mig här de senaste veckorna. Eller jag har inte ens tänkt på det faktiskt, det har bara inte funnits tid.

Främsta anledningen är att jag har börjat plugga samtidigt som jag också jobbar lite extra där jag jobbade tidigare, så det har varit fullt upp från morgon till kväll, måndag till söndag. Eller i alla fall nästan. Det känns i alla fall väldigt spännande att ha börjat plugga och jag trivs så här långt bra i skolan. Det är mycket att ta in och det är mycket nya människor, men det känns som ett bra steg jag har tagit och ser fram emot den här plugghösten!

Ska berätta mer om plugget framöver!

September
En bild jag tog i helgen. September kan vara så fint! 🙂

Vad händer annars då? Jo, mannen min och jag har det bra och det känns jättebra att bo ihop med honom. Vi flyttade ihop tidigare i somras och jag vet inte om jag har skrivit så mycket om det, mer än att jag skrev att jag skulle flytta. Det som också känns kul är att det går bra med min lilla hund och att han trivdes med flytten! Så det är bara kul!

Det har också gått bra för mina föräldrar som har börjat bygga ett helt nytt hus, det har jag skrivit om tidigare. Huset är inte färdigt för inflyttning än men vad jag har förstått går det enligt projekt planen så det är också roligt!

Framöver i höst är det som sagt plugg som gäller, men mannen min och jag har också nån resa planerad och lite annat skoj. Men det skriver jag om en annan gång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *