Elinor

En blogg om mitt liv
Fashion

Köpte en tröja till karln

July 29, 2014

Har länge letat efter rätt födelsedagspresent till mannen i mitt liv. Han fyller nämligen år om bara några veckor och han är sååå svår att köpa presenter till 🙂 Till att börja med så säger han inte vad han vill ha och för det andra så är han väldigt kräsen och svår att göra nöjd när man köper saker till honom. Ja ni hör ju hur jobbigt jag har det!

Men hittade en butik på nätet som säljer precis såna kläder som han alltid har på sig. Samma märken, stil och allt på typ varenda plagg. Så har spenderat morgonen och kollat runt bland alla deras varor för att hitta det som passade bäst. Slutade till slut med en pikétröja som jag tror blir hur bra som helst.

Det återstår bara att se vad han tycker om den! (:O) Här har ni en bild på hur den ser ut? Vad tror ni, kommer han att bli nöjd? 🙂

10331-4-hackett-multi-color-classic-polo-navy-2

Just ja, höll på att glömma. Om du själv vill gillar den här typen av kläder kan du besöka Mr of Sweden. Det var där jag hittade den.

Tjing och på återseende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *