Elinor

En blogg om mitt liv
Inredning

Mina favoritmaterial på möbler

June 25, 2014

utomhusmobler

När man ska inreda ett hus eller en lägenhet finns det så många material som man kan välja när man köper möbler. jag GILLAR bland annat trä och brons, gärna i kombination med varandra. Kontraster är något som jag tycker funkar jäklarns bra alltså. En lampskärm i brons eller koppar, hängandes över ett stor och massivt träbord. Det kan inte blir mer min stil än så 🙂 Typ kopparfärgade lampor som finns hos Styleroom.

Senast jag köpte ett träbord fick jag däremot lära mig en sak som jag tyckte var väkdigt användbart!! Har i stort sett aldrig behandlat mina trämöbler på något sätt tidigare. Har helt enkelt inte trott att det spelade så stor roll men OJ så fel jag hade.

Säljaren sa då att bordet håller mer än dubbelt så länge och tappar inte färgen om man tar och penslar på en blandning som heter roslagsmahogny, och finns att köpa i de flesta bygghandlar. Det är bara att ta en pensel och köra på över hela alltet. Man gör det oftast på möbler som ska stå ute för att skydda mot solen men jag körde då bara på alla mina möbler, även de som ska stå inne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *