Elinor

En blogg om mitt liv
Resor

Spa weekend till helgen

August 6, 2014

Jag har flera vänner som har varit på Sandvik Gård utanför Norrköping, ett spahotell som ska vara riktigt bra, så det har de rekommenderat för mig. Jag har dock inte kommit i väg ännu men nu till helgen ska det ske. Grejen med Sandvik Gård är att det normalt sett endast är öppet för tjejer, de satsar helt enkelt på riktiga tjejweekends. Jag tycker det är bra att de gör det! Men för min egen del är det inte lika bra eftersom mannen i mitt liv är lika intresserad av spa och vill också följa med.

Därför har vi väntat till helgen som kommer, då är det nämligen öppet för både killar och tjejer på Sandvik Gård. De kör två helger om året med specialhelger och den ene är alltså nu i augusti. Helgen blir visserligen lite kortare än en vanlig spa weekend på Sandvik Gård eftersom det nu bara blir lördag till söndag men det gör inte så mycket för min del.

Har haft en riktigt fin och avslappnad sommar tack vare det fina vädret, men nu ser jag verkligen fram emot att komma till en avslappnad plats där någon annan kan ta hand om mig och där det verkligen går att njuta av att bara finnas till. Det kommer bli mycket pool, behandlingar, god mat och ett annat glas mousserande 🙂

Hör av mig efter helgen med vad jag tyckte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *