Elinor

En blogg om mitt liv
Allmänt

Så mycket roligt!

June 19, 2017

Det är ganska intressant hur vårt användande av internet har förändrats de senaste åren. För visst gör vi mycket vettigt när vi är online, men en stor del är rent nöje. Vi ser på tv & serier, youtube, chattar, shoppar m.m.

Har ni tänkt på hur folk har ändrat vad de laddar upp på sociala medier numera också? Förr känns det som att man uppdaterade om minsta lilla, idag är det bara bilder från bröllop, nyfödda bebisar, semester eller liknande. Man går ju in på facebook nu för att se roliga klipp och tagga varandra istället. Sjuk slöseri med tid egentligen. Kan på riktigt få ångest när jag tänker på hur många timmar om dagen som jag scrollar instagram, facebook, twitter och läser bloggar. Helt ärligt, tänk vad mycket jag hade kunnat göra istället?! Men nu gör man inte det. Så här ser samhället ut.

I vilket fall som helst så kom jag över en ny rolig sajt med roliga saker. Ni vet typ som lajkat & omtalat. Webbplatsen heter fanta.nu och jag har bokmärkt den nu så när jag känner mig deppig så går jag in och läser där, på omtalat & lajkat. Det får mig att tänka på andra saker så det fungerar verkligen. Men jag borde kanske läsa en bok eller nått i stället egentligen, något mer… givande?

Hur som helst, nu räknar jag ner dagarna till semester, ser så framemot att vara lite ledig, ligga och pressa i solen och festa på kvällarna. Kan inte bli mycket bättre ju? Vad har ni för planer i sommar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *