Elinor

En blogg om mitt liv
Allmänt

Konfirmation

June 4, 2017

Min kusin konfirmerades igår och jag tyckte att hon var så gullig. Tyvärr vill inte någon av mina släktingar vara med i min blogg så kan inte visa er hur hon såg ut, men hon hade lockat håret så fint och såg så lycklig ut i den där vita kåpan. Kan inte förstå att hon har blivit så stor, jag minns när hon var liten och jag och mina syskon körde henne i en dockvagn. Hon är min yngsta kusin så nu är det inte fler konfirmationer i släkten på ett tag. Desto fler studenter dock. Men det är så kul med lite fest och man får umgås med sina nära och kära. Dessutom så är det alltid så god mat på sådana här tillställningar vilket inte är helt fel heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *