Elinor

En blogg om mitt liv
Mat

Smakade ny proteinglass

April 23, 2017

Propud har kommit ut med en ny glass. YES! Tänkte jag eftersom jag älskar glass och jag älskar propudus proteinpuddingar. Det var väldigt utrensat i frysdisken och endast smaken “vanilj” fanns kvar. En förpackning kostan ca 35kr så det är varken den dyraste eller den billigaste glassen man kan få tag på.

Hur som helst, jag laddade upp med riktig myskväll framför mästarnas mästare… men vad besviken jag blev. Jag tyckte att den kändes mer vattnig än gräddig. Nästan som en sorbet och vanlijsmaken var mycket svag och ganska artificiell. Sen tyckte jag att man fick en konstig hinna i munnen efteråt. Nej. Glassen åkte in i frysen igen… kanske borde ha slängt den med en gång men har inte riktigt hjärta att göra det. Dock så tror jag på dem andra smakerna så jag ger inte upp hoppet. Annars så får jag “nöja” mig med puddingarna.

glass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *