Elinor

En blogg om mitt liv
Fashion

Äntligen helg!

March 31, 2017

Det har varit en lång arbetsvecka, vi har så mycket att göra på kontoret just nu så jag blir helt MATT. Har massor av roligt nu att hitta på i helgen. På Lördag ska jag på 30 års fest hos en vän och jag tycker det ska bli så kul för hon har en ny kille och jag ser framemot att träffa honom och tydligen så kommer lite vänner till honom också vilket är kul för då blir det inte “samma gamla vanliga” gäng, även om jag älskar mina vänner så mycket så är det kul att träffa nytt folk. Men innan festen så ska jag faktiskt gå på stan med min lilla mamma. Det var så längesedan vi gjorde något mysigt ihop så det ser jag fram emot. Kanske blir lite shopping också, vem vet. 😉

Nu ska jag titta på film och äta nacho-chips med guacamole och bara ha en mysfredag med mig själv. Kanske lägga en ansiktsmask också!

 

 

Här är en snygg outfit som jag gärna skulle vilja ha en shoppingdag. Kanske hittar något liknande imorgon när jag går på stan. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *