Elinor

En blogg om mitt liv
Fashion

Smokey Eye

March 27, 2017

Jag har länge velat lära mig att sminka ett så kallat smokey eye men det har aldrig blivit bra och jag tar sällan tid för att bara sätta mig ner en kväll och öva, utan jag får självklart för mig att prova när jag ska någonstans och så blir det inte bra så får jag tvätta av allt och sminka mig som jag brukar. Men nu i helgen hade jag tråkigt och då passade jag på att träna och jag tog hjälp av YouTube. Vilken fantastisk grej YT är egentligen, finns ju ALLT där! Kan inte vara lätt att vara make up artist idag, känns som att man kan lära sig det mesta med hjälp av youtube nu. Här är videon som hjälpte mig!

OBS! Jag har provat både svart och brun smokey eye och på mig som är skandinavisk och därmed ganska ljus så tycker jag det blir bäst med brunt. Det blir inte lika hårt och mina ögon blir inte riktigt lika små som det känns som att de blir med den svarta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *