Elinor

En blogg om mitt liv
Fashion

Vinterjackor för barn kräver lite annat tänk

August 25, 2016
Vinterjackor barn

Vinterjackor barn

När du ska köpa vinterjackor till dina barn är det bara en sak som gäller: kvaliteten. Allt för många mammor och pappor lägger för stor vikt vid det estetiska när det kommer till kläder för deras barn, och alldeles för lite vikt vid kvaliteten. Detta är i grund och botten en egoistisk handling och ingenting som barnen i sig har glädje av. Nu beror naturligtvis detta lite på i vilken ålder barnen är. Är barnen så pass gamla att de börjar bli varse om sitt utseende och att de börjat forma en egen stil och smak så behöver ju barnen själva tycka att deras nya vinterjackor är snygga. Men för barn som är små är det enbart kvaliteten som bör spela någon roll. Inte formen på jackan, inte utseendet utan hållbarheten, bekvämligheten och kvaliteten.

Barn behöver kunna röra sig fritt i sina kläder. Det gäller också när det kommer till vinterjackor för barn. Om vinterjackan är för tight eller för stor så hindrar man barnen från att leka fritt utomhus. Om de inte kan använda sig kropp fullständigt kan detta få konsekvenser. Samma sak gäller om barnens vinterjackor inte har hög kvalitet i form av hållbarhet. Vinterjackor för barn behöver vara slitstarka eftersom allt möjligt kommer att vara i kontakt med vinterjackan. Trädklättring och snögubbar är saker som kan förstöra en känslig vinterjacka. Inte nog med att barnet då riskerar att frysa, det är också ekonomiskt negativt eftersom ni måste köpa nya vinterjackor till era barn.

Men är barnen så pass stora att de själva visar vilken typ av vinterjacka som är snygg och vilken de tycker ä ful så behöver ni naturligtvis ta detta i beaktning. Om barnet inte känner sig fin i sina kläder så kommer de heller inte att använda dem. En vinterjacka gör ingen nytta från sin plats i garderoben, hur bekväm och slitstark den än är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *