Elinor

En blogg om mitt liv
Allmänt

Bättre bloggande

April 21, 2015

Nu är det dags att trappa upp bloggandet och göra det mer seriöst. Och det ser jag verkligen framemot. Så framöver kommer jag blogga mer och mer, jag har som dröm att försöka få in en liten slant per månad på min blogg. Hur jag ska göra det återkommer jag till men det finns lite tankar som jag har bollat med en bekant som idag har en blogg som hon tjänar lite pengar på, och förutom lite extra pengar även får lite gratisprover då och då. Så varför inte slå två flugor i en smäll, blogg och tjäna lite pengar.

Så första steget är taget för detta nu, och det kommer dyka upp en ny design på webbplatsen och i dagarna kommer min nya logotyp som jag beställt från en sida som gör logtyper. Jag har även läst på en del om det här med att synas i sökmotorerna för att få mer läsare. Ska bli jättespännande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *