Elinor

En blogg om mitt liv
Allmänt

Veckorna bara flyger förbi

June 3, 2014

Oj, vad veckorna går, bloggen har fått stå lite åt sidan den senaste tiden. Ledsen för att jag inte skrivit några inlägg på ett tag! Men det har varit mycket med egentligen allting just nu, både på jobbet och privat. Inget jag orkar skriva om, för som jag skrev senast jag uppdaterade så är ju sommaren på gång och det gör mig så lycklig! (även om det regnar just när jag skriver detta :()

Har köpt hem lite nya hudvårdsprodukter inför sommaren och håller mig fortfarande till mitt favoritmärke Decléor. Har hittat en ny favoritbutik på nätet som säljer Decléor och många andra märken, nämligen hudvårdsbutik.se. Fri frakt och leverans dagen efter, det kan inte bli bättre?

Varför tycker jag då om Decléor? Framförallt för att det är så hög kvalitet på alla deras produkter och att jag verkligen märker att det är bra för min hud. 100 % naturligt innehåll och produkterna framställs av koncentrerade växtessenser. Dessutom är det bra för miljön och det är ett företag som tar sitt ansvar, det gillar jag!

Decléor har ett brett utbud med allt som man behöver för att ta hand om sin hud, men min personliga favorit är de olika dagcremerna som jag använder varje dag och bland dessa rekommenderar jag Prolagéne Lift 40+, den är riktigt bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *