Elinor

En blogg om mitt liv
Inredning

Kollar på norska innerdörrar

May 14, 2014

Nu har man bott i nya lägenheten i ett par veckor och börjar äntligen känna sig ganska hemmastadd. Har så klart renoverat lite eftersom den var ganska sliten när jag flyttade in i den. Målat om, tapetserat och fixat lite småsaker som till och med en hobbysnickare klarar av.

Det finns däremot en detalj i nya lägenheten som stör mig något fruktansvärt och som jag måste fixa snart. Och det är innerdörrarna. De är väldigt gamla och slitna och går inte alls väl ihop med den övriga stilen som jag försökt åstadkomma med mina nya fräscha möbler runt om i hela lägenheten.

Därför har jag börjat titta på alternativ för att köpa nya innerdörrar och lyfta helhetsintrycket något. Lyckades snubbla in på en sajt som hade väldigt snygga och massiva dörrar, både inner- och ytterdörrar. Bovalls som de heter verkar vara ett norskt företag som bygger dörrar själva och sedan säljer dem. Det är ingen av mina läsare som råkar veta lite mer om dessa dörrar? Verkar ju vara bra och så, men någon som vet om de håller för lite festande och att man springer in i de när man är trött på morgonen? 🙂

ytterdörer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *