Elinor

En blogg om mitt liv
Tips

Jag valde skjutdörrar

December 27, 2018

Det var nu ett ganska bra tag sedan jag skrev om hur jag hittade en garderobsguide som hjälpte mig att planera garderoberna i mitt hem. Det slog mig häromdagen när jag satt och läste igenom lite gamla inlägg här på bloggen att jag inte berätta vad det slutade med. Därför kommer detta inlägget handla om exakt samma sak som den senaste tiden i mitt husprojekt; skjutdörrar.

Som jag nämnde hittade jag ju ett garderobsplaneringsverktyg. När jag suttit och grejat en stund med planeringen av min nya garderob för sovrummet insåg jag att det hela tiden ledde upp till att jag behövde ha skjutdörrar på min garderob. Dels tyckte jag att det var snyggt men det verkade också väldigt praktiskt då det sparade mycket plats i sovrummet. Så då var det bestämt, jag skulle ha skjutdörrar.

Man kunde ju lätt tro att det skulle sluta där. Jag hade löst garderoben och kunde nu fokusera på andra saker i hemmet. Så fel jag hade. Jag blev totalt insnöad på det här med skjutdörrar. Jag insåg att det var något jag kan applicera på fler ställen i mitt hus. För att spara plats och snyggt få undan saker jag inte ville ska synas.

Därför har jag nu dragit nytta av skjutdörrar i majoriteten av rummen i huset. Jag har en uppsättning av skjutdörrar i alla sovrum i huset, i hallen, ja jag har det tillochmed i garaget. Det kanske låter galet, och det kanske det är till viss del också. Jag har ju trots allt fler saker jag måste fixa till huset. Det är nog bara sådan jag är, när jag hittar något jag tycker är bra har jag väldigt lätt att fastna i det, kanske lite för mycket då och då. Jag tror stenhårt på att jag någon gång kommer bli färdig med mitt hus, och nu lovar jag, förvaringsfrågan är löst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *