Elinor

En blogg om mitt liv
Allmänt

Långhelg och fluffiga drinkar

May 29, 2017

Åh vilken fantastisk helg det har varit. Bra väder, härliga vänner och långa sovmorgnar. Har dessutom hunnit göra en massa saker i helgen som jag bara skjutit upp, till exempel rensa papper och putsa fönstren.

I torsdag hade jag och mina vänner picknick i parken och det var så mysigt. Min vän Jenny hade med sig en stor högtalare så vi kunde lyssna på härlig musik. Bara låg där i gräset och gottade oss i solen. Jag har längtat efter att kunna göra sådana här saker så länge, så försöker verkligen ta till vara på varje stund.

I fredags var vi hemma hos Jenny och hon gjorde spännande drinkar till oss. Har aldrig druckit något liknande, hon la små tussar av sockervadd i snygga glas och toppade med bubbel. Så instragramvänligt, kolla vilken snygg bild hon tog på dem! I ärlighetens namn så tyckte jag dock att det såg finare ut än vad det smakade men jag är inte så förtjust i bubbel. Hur som helst så drack vi drinkar och spelade spel hos Jenny och sen gick vi ut en sväng. Det var superroligt och jag träffade en gammal klasskompis från gymnasiet ute som jag inte träffat på hur länge som helst. I lördags var jag lite långsam och låg kvar länge i sängen och åt chips innan jag tog tag i dagen.

Nu känns det inte superroligt att vara tillbaka på jobbet men det är ju snart långhelg igen. Riktigt lyxigt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *