Elinor

En blogg om mitt liv
Resor | Slider

Mina resdrömar

January 2, 2017

Jag önskar att jag hade obegränsat med pengar så jag kunde se hela världen. Tyvärr är inte det min verklighet, men det finns en hel del platser som jag verkligen drömmer om att få besöka och uppleva. Vilka platser drömmer ni om att få se?

Tokyo

Det är ganska nyligen som jag har fått upp ögonen för Japan och Tokyo. Det var nämligen när jag såg Girls och Shoshanna åker dit som jag föll pladask. Det är ju en så unik och knäpp stad och människorna där verkar helt fantastiska! Jag drömmer om att få se körsbärsblomningen, det hade verkligen varit en dröm!

California

Det här är en dröm jag har haft sedan jag var typ 12 år och tittade på the OC. Kalifonien är så häftigt, dels LA och Beverly hills men också miljön och atmosfären verkar så magisk. Jag skulle verkligen vilja surfa på en av LA’s stränder och bara hänga där.

Filippinerna

Det känns som var och varannan åker till Thailand idag, men jag är faktiskt lite mer intresserad av att åka till Filippinerna. Det verkar vara så nice. Har hört en hel del om Boracay Beach och att det ska vara helt fantastiskt. Det ska dessutom vara billigt där också!

Savannen i Afrika

Wow, titta på dem här bilderna! Jag skulle verkligen vilja åka på en skumpig pick-up på safari och se vilda elefanter, lejon och giraffer. Afrika känns som ett resemål som ändrar hela ens världsbild. Jag är mer eller mindre förtrollad över hela den här kontinenten, just för att jag vet så lite om de här människorna, platserna och kulturerna för att det känns som det finns SÅ mycket att besöka. Jag vill se elefanter men det finns säkert hur mycket som helst att uppleva här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *