Elinor

En blogg om mitt liv
Allmänt

Börjat träna!

November 4, 2014

Ja, då har jag äntligen kommit igång med min träning på riktigt. Och det är väldigt roligt. Som ni vet har jag tidigare försökt komma igång med träningen men efter bara någon vecka så har jag slutat igen, det är liksom svårt att få det att bli en del av vardagen. Men nu är jag sedan två månader igång med träningen på riktigt.

Målet har varit att inte gå ut för hårt utan köra 2-3 pass i veckan och det har jag nu gjort i två månader. Två pass styrka och ett pass kondition om jag har tid. Konditionspasset kan även bestå av ett lång promenad eller en löprunda ute jag behöver inte gå till gymmet.

När det gäller de två styrkepassen så har jag faktiskt kört lite olika. Några gånger har jag och en kompis gymmat i gymmet men jag har även testat lite olika pass som jag tycker är roliga. Och det är det som jag tror är nyckeln, träningen måste vara rolig. Innan har den bara varit ett påhäng men nu känner jag att jag tycker det är skoj och jag längtar efter att träna.

Jag tränar på Nordic Wellness som är ett gym mitt i centrala city, så det finns inga undanflykter att inte ta sig till gymmet. Jag vill uppmana alla som inte tränar idag och tycker det är jobbigt att de måste hitta sin träning, något som passar deras vardag och något som de tycker är roligt annars fungerar det aldrig. Och när du väl har gjort det så finns det inget bättre!

gym

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *